Kritikanzer (English)


Прахта на театралните кулиси удря гърдите ми, да ме прости класикът. 
Нищо от публикуваното не е поставяно на никоя сцена. ​ И най-вероятно няма да бъде поставяно, така че се запасете в въображение. 

Облаче 
Съвременна българска пиеса в две действия. Включва караконджули, сгряващи душата напитки и опърничава девица. Няма никаква надежда да бъде поставена, освен от читалищна трупа самодейци, защото такива големи професионални театрални трупи вече няма. 


Страстите Спасови, или Крушково

Едно село, два града, три действия и четирима герои, събрани от обща тайна, станала явна. И как без таласъм в моя пиеса? 


Елефтерия
Селски театър, на филейната част на географията, но има овце с прически, ковчези и няколко пижами, включени в библейски сюжет.


Василица

Василица - Мюзикъл

Слънчо6 е талантът, който писа стихове в музикалната версия на "Василица". При това ги писа почти като либрето - имаше само някаква идея какво ще има в разговорната част. Някои части могат да се изпея на популярна мелодия. А аз се надявам един ден Слънчо6 и аз все пак да я напишем онази книга, за която си говорим от толкова време! 

Каждой тваре по паре

Това е дълго либрето. Специални благодарности на Krydderi, която е кръстница на Кнут, Суне и Баки. Тя е също кръстница на сьоветира Скрисълз от страницата за Караконджуловите приключения. 

Продължение на драмата "Към пропаст"

Това всъщност е старо парче. Написано е заради следното предизвикателство, отправено от Борони към общата маса на форума на в. "Сега" : "Има една пиеса - "Към пропаст", за времето на Иван Александър. Кой днес ще напише продължението Й?"